• Startbalk_001.jpg

2018 års klasser presenteras i juni

Klasser 2017

INOMHUS

AfHo®

Åsa Fornander
En lättsam och frigörande dansklass med mer fokus på känsla, energi och driv än på avancerad koreografi. De största influenserna är Afro (Af) och House (Ho) både när det gäller musik och koreografi, men influenser från alla möjliga stilar kan smyga sig in i de olika releaserna.

Barre Move

Åsa Fornander
En träningsklass med inspiration av balett, funktionell träning och yoga/rörlighet där vi tränar både med och utan stång. Du kommer att få jobba igenom hela kroppen med fokus på både finlir och teknik såväl som på stora rörelser du garanterat känner igen. Barre Move är ett ytterst dynamiskt koncept som hela tiden har fortsatt att utvecklats i takt med att det vuxit. På BollnäsEss körs självklart den senaste releasen.

Box

Emma Johansson
Med inspiration från traditionell boxningsträning och kampsport får du här en klass med kondition, kick- och slagkombinationer i roliga kombinationer. En klass där du får agera.

Brottarträning

Jimmy Lidberg & Martin Lidberg
En utmaning med inspiration från brottningen. Ett pass med övningar där balans, styrka, koordination och kampvilja sätts på prov. Träningen sker med din egen kropp som belastning eller med en träningspartner som motstånd. Här gäller det att våga gå utanför sin komfortzon och utföra övningar man kanske aldrig tidigare prövat på.  

Core

Emma Johansson
Core betyder kärnan och här får du en klass med träningsglädje, god teknik och en utmaning för dig. Vi kommer att arbeta för att skapa balans och styrka i din kropp. En kombination av övningar som fokuserar och stärker din kärna.

CoreStrength

Anneli Wigren
Ett helkroppspass med fokus på bålstyrkan i ett energistarkt och fartfyllt tempo med skönt flyt mellan övningarna. Vi använder vår egen kropp som motstånd och jobbar på och runt en stepbräda för variationens och utmaningens skull.

Dance Detox

Åsa Fornander
En nyhet från Åsa Fornander! En dansklass inspirerad av modern (contemporary) dans och traditionell teknikträning anpassad till en gruppträningsklass som undervisas med ett flöde på ett prestigelöst och lättsamt sätt. Utforska kroppens olika möjligheter till rörelse, med kontraster och olika kvalitér. Högt och lågt, hårt och mjukt, fint och fult – vi experimenterar, dansar, tränar, känner och uttrycker oss på ett högst tillåtande sätt.

Dansa dig lycklig

Tony Irving
Ett roligt, motiverande och snabbt danspass där fokus ligger på att hitta din inre glädje. ”Till musiken skapar vi inte bara en fysisk aktivitet utan släpper även fram en kreativ sida. När vi dansar frigörs endorfiner som skapar en kemisk balans i kroppen – vi blir lyckliga” /Tony Irving

Fibonacci fun

Jim Berg
Training is a numbers game! Tid i arbete, vilken procent, och vilken typ av arbete? Detta är några de intressanta frågorna vid varje träningspass. Kom och lek lite matte ihop med mig till svängiga toner och hårda tramptag. 

Foamrolling

Jenny Ahlin
Att använda redskapet foamroller har blivit allt mer populärt för att minska besvär kopplade till nedsatt rörlighet i tex. höften eller länd- och bröstrygg. I denna klass arbetar vi med funktionell rörlighet för kroppen tillsammans med en foamroller, ett enkelt redskap för egenmassage av stela muskler. 

Freepower®

Cecilia Gustafsson
Kraftfull träning som ger dig pondus, energi och mer yang! Inspirerat av kampsporternas distinkta och kraftfulla rörelsemönster ihop med yogisk närvaro och syfte.

Functional Moves®

Anna Hammarström & Emma Johansson
Målet med Functional Moves® är att erbjuda meningsfull träning för dig som vill stärka, balansera och göra kroppen mer hållbar. Träningen strävar efter ledernas optimala positionering, en känsla att du bygger din muskulära styrka inifrån och att du skapar stabilitet och balansering. Träningen har en progression i varje rörelse vilket ger inlärning och utmaning. Lär dig mer om din kropp och stärk den på ett fantastiskt sätt.

FYS

Annika Lans
FYS är ett funktionellt utmanande träningspass som ger dig effektiv och rolig styrketräning. Fokus ligger på variation och utmaningar i olika stationer som inte bara stärker din fysiska styrka utan även höjer din puls. Kul och komplett träning som blir precis så jobbig som du själv önskar.

Get trained, not drained

Elin Wennman
Att bli vältränad, stark och uthållig handlar inte om att alltid köra “all out”. Vi behöver träna i olika zoner för att bli vårt bästa jag. Lär dig leta träninszoner, lär dig både att utmana och hålla tillbaka, lär dig att hitta rätt. Get trained, not drained.

Holistic Floorwork

Cecilia Gustafsson, Hanna Rosén
Modern dans är ett fysiskt och känslomässigt uttryck som känns spännande att få ta del av även som ”ickedansare”.  Vi värmer upp med förberedande, inbanande tekniker och dansar sedan en ”fras” tillsammans. Resultatet: en alldeles speciell känsla i din kropp och i ditt hjärta! Räkna med att upptäcka nya rörelser både på golvet och stående.

Jazz

Åsa Fornander
Kommersiell Jazz – en dansklass med rötterna i traditionell jazzteknik kombinerat med en härlig energi och uppdaterad vibe. Vi jobbar med en kombination som är koreograferad till en speciell låt, på ett lättsamt och lekfullt sätt där du får gott om utrymme att uttrycka dig med din kropp, dina känslor, med själ och hjärta.

Kampfys

Sabina Dalfjäll
Kampsportinspirerad träning är ett vinnande koncept på stark frammarsch i gruppträningssalarna. Under Sabina Dalfjälls kraftfulla coachande får du testa det bästa ur kampsportens fysiska moment. Intensivt, utmanande och roligt. Plocka fram din inre fighter!

Les Mills Bodybalance®

Åsa Fornander
Bodybalance® är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poser till härlig musik ger dig flexibilitet, balans och styrka och gör att du känner dig centrerad och harmonisk.

Les Mills Grit™Strength

Jenny Ahlin
Klassen är designad för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet.

Les Mills Sprint™

Jim Berg
30 minuter högintensiv intervallträning som involverar kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat med minimal belastning på leder och ligament. Du behöver inte vara cyklist, men det är en fördel om du har träningsvana för att mäkta med passet. 

Maxpuls

Elin Wennman
Låt dig inte skrämmas av klasstiteln, visst kommer det att kännas men det här är ingen vanlig cykelklass. Här får du chans att hitta en referens till din maxpuls som du har stor nytta av om du tränar pulsbaserat. Genomtänkt guidat, steg för steg lyfter vi succesivt pulsen mot max. Helt klart värt att testa!

Optimal magi

Elin Wennman
Små förändringar kan ge stor effekt. Förändringar på ditt sätt, genom ditt optimala jag. En klass med både untz och magi där du blir förvånad över hur fort tiden går. 

Power Strike Forza

Emma Johansson
Forza som betyder styrka på italienska ger dig möjligheten att kontinuerligt göra upprepningar av samma drag med ett träsvärd vilket kallas en rörlig meditation. En klass som blandar två japanska tekniker och som ger dig grunderna och som sen utvecklas till vackra rutiner. En utmaning för kroppen och sinnet.

Procedos Platform 9 – Rebuild Yourself

Jenny Ahlin
Gruppträningspasset “Platform 9 - Rebuild Yourself” från Procedos träningssystem bygger på grunden för mänskliga rörelser. Under passet kommer du att göra uppemot 1000 olika knäböj och utfall med pressar, drag, lyft och olika ”reaches”. Dessa varieras med olika hastigheter, rörelseriktningar och vinklar. Det kommer inte att finnas en led, muskel eller ligament i kroppen som inte kommer att arbeta.

Release

Hanna Rosén
En klass med fokus på rörlighet som komplement till din träning och passar så väl den viga som den stela. Vi blandar dynamiska och statiska övningar med fokus på att förlänga, hitta rörlighet, cirkulation och så småningom avslappning. Passa på att förlänga lunchen något och skapa förutsättningar för eftermiddagens träning.

Ride with your heart

Matthew Griffiths
Addera mångfald till din cykelträning. Använd klassen till att förbättra en färdighet – skapa ditt eget tema! Det kan vara allt från att fokusera på din andning eller kroppens position till att spränga dina inre gränser. Använd den här intervallklassens växlande tempo till att boosta din prestation på cykeln. Polar pulssystem hjälper dig att hålla koll på intensiteten.

Soma Mind®

Annika Lans
Nå en ny nivå av funktionell stillhet. Genom Soma Mind® kan vi på ett koncentrerat sätt nå centrering genom andning och att tydligt befinna oss i kroppens bindvävssträckningar. Du får en upplevelse av återhämtning, både kroppsligt och mentalt. Passar dig som vill ha en balans mellan aktivitet och vila, prestation och återhämtning, görande och varande. Perfekt i hop med Soma Move®.

Soma Move®

Cecilia Gustafsson & Linus Johansson, Hanna Rosén
Den starke blir mjuk och den mjuke blir stark! Förutom att hela kroppen tränas - upplever du dig kraftfull, smidig, rytmisk och i mental närvaro i denna träning!

Street

Åsa Fornander
En kommersiell dansklass i add-on-format. Connecta med musiken, din kropp och rörelsen och hitta din personliga swag.

Träna med The Mauler

Alexander Gustafsson
Mixed Martial Arts, MMA, är både en snabbt växande publiksport och en uppskattad träningsform som mixar olika kampsportstekniker. Det här kampsportsinspirerade passet inleds med en klassisk lång MMA-uppvärmning som följs av kraftfulla kombinationer av övningar som kräver lika mycket hjärna som hjärta, styrka och kondition.

Workshop: Systemisk rörlighet

Linus Johansson
Att få en god rörlighet handlar om att förstå vilken kropp man har och i vilket mönster den befinner sig. I den här workshopen får du en inblick i den här förståelsen med fokus på dina höfter. Tillsammans med din klasspartner skapar du insikt i vad du behöver jobba med för att öka din rörlighet och därmed höja din prestation och minska risken för skador.

Yin Yoga

Cecilia Gustafsson
Ett ljuvligt sätt att väcka och balansera energikroppen på, att låta chi-energi flöda friare och mer stadigt i kropp, sinne och tanke. Press och stretch av kroppen på olika sätt som stimulerar energibanorna, genom djupare och längre andning, genom närvaro och acceptans.

 

UTOMHUS

3 höjdare på Bolleberget

Orbaden Zip & Climb: Anders Malmberg & Dennis Malmberg, Bollnäs klätterklubb
När klättrade du i träd senast? Kom till Arena Bolleberget där äventyrsparken Orbaden Zip & Climb och klätterklubben bjuder på tre upplevelser för dig som vill hinna med en annorlunda utmaning under helgen. Här får du klättra i träd och på klättervägg samt testa balansen på slackline.

After Work Run

Vildmarkslöparna: Johanna Björklund Hansson & Lina Schols
Lämna arbetsveckan bakom dig, kom in i konventstämningen och fyll på med energi inför resten av helgen. Vår After Work Run är ett skönt löppass i naturen där terrängen skapar naturliga skiftningar i tempo och intensitet. Vi avrundar passet i god After Work-tradition med alkoholfritt bubbel och lite tilltugg.

Army Fitness®

Charlotte Granström, Johan Smedberg, Stefan Silfverberg
Under ledning av välutbildade instruktörer ger Army Fitness dig en allsidig träning som bygger på det som praktiseras av soldater och officerare världen över. Du är en del av ett lag där alla är viktiga och ska fixa uppgiften! Du kommer att träna muskelstyrka, kondition och uthållighet. Även det mentala kommer att sättas på prov. För att delta i passet måste du kunna jogga kortare transportsträckor, 2 km på max 13 min.

Brottarträning

Jimmy Lidberg & Martin Lidberg
En utmaning med inspiration från brottningen. Ett pass med övningar där balans, styrka, koordination och kampvilja sätts på prov. Träningen sker med din egen kropp som belastning eller med en träningspartner som motstånd. Här gäller det att våga gå utanför sin komfortzon och utföra övningar man kanske aldrig tidigare prövat på.  

Calisthenics – Unilateral Foundation

Linus Johansson
"Calisthenics" betyder "god styrka" fritt översatt från de två grekiska orden kalos och stenos. I den här klassen kommer vi att arbeta med evolutionens syfte för vår kropp med avsikten att utforska rörelse genom gravitationen med fokus på våra olika sidor i kroppen. Välkommen till ett pass med annorlunda rörelser, rolig träning och grym musik.

Challenge Yourself

Mårten Nylén
Ett utmanande, kreativt och fartfyllt träningspass som består av en mix av olika övningar och moment som tränar igenom hela kroppen på ett smart sätt. Mårten titulerar detta pass som ett av sina absolut bästa. Alla övningar går att anpassa efter både förmåga och nivå – alla kan vara med.

Functional Moves® Outdoor

Emma Johansson
Den bästa träningen är den som hela tiden ger din kropp nya utmaningar. Utomhusmiljöns ojämna ytor ger träningen en funktionell aspekt som utmanar kroppens stabilisering och kontroll. Målet är detsamma som inomhus: meningsfull träning till deltagare som vill stärka, balansera och göra kroppen mer hållbar.

KettleKombo

Annika Lans
Upptäck kettlebellträningens möjligheter och variation i KettleKombo. Ett pass med fokus på kraftfull styrketräning för hela kroppen. Vi jobbar med stabilitet, uthållighet och funktionella rörelser med hjälp av kloten. Efter en intensiv träning avslutar vi med en längre stretch för att återhämta, varva ned och ladda om kroppen för kommande utmaningar.

Löpning med hjärta

Markus Torgeby
”Du springer med huvudet. Benen är bara redskapen”. När Markus Torgeby coachar några av världens bästa löpare är det med känslan i fokus – inte klockan. Under detta distanspass i lite lugnare tempo finns utrymme för reflektion. Varför springer du? Hur kan löpning hjälpa dig till självkännedom och frihet? 

Löpteknik med Torgeby

Markus Torgeby
En god löpteknik hjälper dig att springa både längre och snabbare med minskad belastning på kroppen. Detta teknikpass fokuserar på fotisättning och hållning. Du får med dig tekniktips och övningar som hjälper dig både på löparrundorna och i vardagen.

Myrmarksintervaller

Vildmarkslöparna: Johanna Björklund Hansson & Lina Schols
Ett intervallpass som utmanar din mjölksyratålighet. Vi jobbar i högt tempo på myrens mjuka men tunga underlag som kräver både styrka och explosivitet i löpsteget. Kom ihåg att packa träningsväskan med ett par extra skor och strumpor – myrmarksintervaller gör dig inte bara trött i benen, utan även blöt om fötterna…

Nattlöpning

Markus Torgeby
Avrunda fredagskvällen med en spännande löparupplevelse i hälsingeskogen. Ett måste för dig som vill prova något annorlunda. Med eller utan pannlampa (du väljer!) tar vi oss upp till toppen av Bolleberget där en överraskning väntar…

Nordic Extreme™

Elin Larsson
Extremt intensivt. Extremt effektivt. Extremt roligt!I Nordic Extreme™ har du chansen att ge allt. Vi kör stationer med uppdaterade back to basic-övningar för kondition och styrka i korta intervaller med hög puls. Träningen avslutas med en gemensam konditionsdel där vi strävar mot samma mål! Hur trött vill du bli idag? Extremt välkommen!

Procedos 3D Metrics

Matthew Griffiths
Dynamisk tredimensionell träning utomhus där vi använder oss av Procedos Platform 9 för att arbeta i olika riktningar, intensiteter och hastigheter för att utforska och förbättra rörelse och prestation. Efter klassen följer vi upp puls, intensitet och energiåtgång med hjälp av Polar pulssystem.

Prova på rullskidor

Magdalena Mattes
Gillar du att träna utomhus? Kom och prova på rullskidåkning! Vi testar utrustningen och tar tekniken från grunden. Balans- och rullövningar ger dig verktygen för att komma igång med en rolig träningsform som du även har nytta av inför vintern. Rullskidor, pjäxor och stavar finns att låna (storlek anges i anmälan). Ta med egen hjälm.

Run. Play. Yoga.

Veronica Jäderlund
För att optimera din löprunda, oavsett om du är ny i skorna eller har mer vana, är det bra att ta in styrka och rörlighet i din träning. Under denna utomhusklass håller vi oss i rörelse hela tiden. Vi börjar med yoga- och styrkeövningar som gör kroppen redo för att sedan gå in på löpteknik och intervaller. Vi avslutar med nedvarvning och yogapositioner anpassade efter underlag och väder. Syftet med klassen är att på ett kul sätt utveckla din löpträning.

Vildmarksrundan

Vildmarkslöparna: Johanna Björklund Hansson & Lina Schols
Njut av hälsingeskogens häftiga vyer, mysiga stigar och sprakande höstfärger under ett 75 minuter långt löppass. Rundans upplägg gör att du själv kan välja både tempo och distans utan att tappa kontakten med gruppen.

XC – CrossCountry

Järvsö Bergscykel Park
Följ med coacherna från Järvsö Bergscykel Park på en cykeltur längs slingrande stigar i skogen upp till toppen av Bollebergets slalombacke. Du får tips och råd om allt som rör xc-cykling längsmed vägen. Ett begränsat antal xc-cyklar och hjälmar finns att låna – du anger i anmälan om du önskar låna utrustning eller tar med egen.

Zone24

Elin Larsson
Ta ytterligare ett steg bort från din komfortzon i nya passet Zone24. Energi, glädje, styrka, uthållighet och fullt mentalt fokus från start till stopp i ett pass med dubbelt så många övningar i och runt buren. Du orkar mer än du tror, oavsett om du jobbar enskilt eller som en del av ett team. Vi avslutar passet med teamwork och går därifrån med känslan av att allt är möjligt.

 

SIMHALL

Floating Mind

Veronica Jäderlund
Ett fantastiskt sätt att uppleva yoga och mindfulness på vattnet. Kravlöst, prestigelöst med fokus på dig själv. Vi tar yogan från mattan till SUP-brädan men behåller det lekfulla och utmanande som är Vevves signatur. Passet är en kombination av yin och yangyoga. Vi börjar lugnt för att hitta vår plats på brädan, sedan går vi över i ett mer fartfyllt flöde, för att avsluta med meditation. Klassen är enkel. Inga förkunskaper behövs.

Mermaid Fitness

Emelie Jönsson & Marco Gustavsson
En träningsform utöver det vanliga! Du får tips och råd om hur du snabbt ska lära dig den vågliknade rörelsen i vattnet. Iklädd din färgglada sjöjungfrustjärt får du träna både core och kondition i ett roligt och unikt träningspass. Förkunskap: Vara simkunnig och våga dyka upp!

 

FÖRELÄSNINGAR

Bygg din egen handlingsplan – Workshop

Mårten Nylén
Sätt målen med Mårten. En exklusiv workshop där du tillsammans med Mårten Nylén bygger din egen personliga handlingsplan med sikte mot dina mål, vilka de än är. Efter workshopen följer en frågestund där du kan passa på att ställa dina frågor kring hälsa, träning och kost direkt till Mårten.

Dare To Be Great

Jim Berg
En inspirationsföreläsning om målsättningar och motivation. Vad skapar motivation, och hur kan vi konkret öka vår egen? Utgångspunkten tas framförallt ifrån träning men kan definitivt användas ur en generell infallsvinkel.

Den avgörande faktorn

Mårten Nylén
En skräddarsydd föreläsning för årets BollnäsEss. Mårten Nylén kommer att berätta om hur allt startade, om motgångar och framgång, och dela med sig av sin kunskap om träning, kost och hur man skapar balans. En inspirationsföreläsning som både berättar en unik historia och samtidigt ger åhörarna massor av användbara tips, verktyg och såklart: Den betydelsefulla avgörande faktorn.

Hållbar framgång

Cecilia Gustafsson
Känner du ibland att balansen mellan ditt aktiva, intensiva liv och utrymmet för dig själv, den du är och ditt välmående, kunde vara bättre? Cecilia Gustafssons mission är att använda sina resurser, kunskaper och talanger till att få människor att glöda inuti och lysa utåt. Hör om hennes resa och få inspiration till att hitta ditt egna hållbara och fruktbara sätt att verka och leva hållbart framgångsrikt. Du får också konkreta tips på övningar för att förebygga och hantera upplevd press och stress.

Kasta ut vågen

Kristina Andersson
Vi envisas med att kalla det viktminskning när det verkliga målet oftast är att känna sig tightare, smidigare, fräschare och piggare. Vågen är därför många gånger en orsak till misslyckande snarare än ett verktyg för framgång. I denna föreläsning får du inte bara lära dig att sätta rätt mål för din livsstilsförändring – ditt mål, utan även hur du kostmässigt skapar hållbara resultat. Du får helt enkelt de verktyg du behöver för att skapa din egen individanpassade ”succédiet” genom smarta matval och inte minst framgångsrika tankemönster. 

Kostmyter och tankevurpor

Kristina Andersson
Kost har aldrig varit så hett som det är idag. Det går inte en dag utan att vi nås av löpsedlar och nyheter som rör hur vi ska äta, inte bara för att vara smala utan också för att hålla oss friska och få bättre träningsresultat. Dessutom produceras det hälsomat som aldrig förr. Med fler och fler tips och råd kommer också fler och fler myter och tankevurpor. Under föreläsningen slår vi hål på några nutida myter och reder ut logiken i vanliga tankevurpor. Ekologiskt, laktosfritt och fruktsocker är några ämnen som kommer att beröras.  

Life, Love & Passion

Tony Irving
Lyckan – att våga vara dig själv! Tonys föreläsning handlar om saker som Tony har varit tvungen att ta sig igenom i livet. Hans resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkgosse som gifte sig med en kvinna och hatade sig själv och gömde sig i alkohol, festande och droger, till att vara en öppet homosexuell, gift med en man och drog- och alkoholfri person som hittat lyckan i de dagliga sakerna.  Tony talar om sin förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera sig själv är den svåraste resan i livet: Cut the crap – du har alla förutsättningar för att bli vem du vill bli och leva som du vill leva. Men att hitta styrkan för att förändra är livets största utmaning. 

Löparens hjärta

Markus Torgeby
Markus Torgeby lämnade som 20-åring allt för att leva som eremit i en kåta i de jämtländska skogarna för att försöka hitta fotfästet i en slirande tillvaro. Han hade tänkt stanna där i ett år. Det blev över fyra. Hör hans berättelse om åren i skogen och hur de hjälpte honom att landa ”med huvudet på kroppen”, med nya insikter och en egen livstråd att följa. 

Movement variability is the future

Matthew Griffiths
Variation i rörelse är en viktig aspekt och grundläggande komponent i att träna för optimal hälsa och prestation, det är både forskare och tränare överens om. Denna föreläsning förklarar vad det innebär och hur du kan ta med dig de nya rönen kring rörelsevariabilitet och tredimensionellt tänk i din egen träning, oavsett om du är motionär eller atlet.

Mål som motivation

Jimmy Lidberg
Varför tränar du? Vad motiverar dig? Som PT och coach arbetar Jimmy Lidberg ständigt med att hjälpa människor att hitta glöden i träningen. I den här föreläsningen delar han med sig av sina erfarenheter från brottarkarriären och yrket som tränare för både elitidrottare och motionärer. Du kommer att få ta del av hans filosofi kring att hitta dina personliga drivkrafter och hur dina mål kan bli din motivation.

Målet med livet

Linus Johansson
En underhållande föreläsning där Linus Johansson lovar att ge dig svaret på frågan vad målet eller meningen med livet är, i förhållande till din kropp och evolutionens "avsikt" för dig på den här planeten. Den som har svaret på den frågan kan också svara på ”Hur mycket är ”tillräckligt” mycket träning?” Och ”Vad är det som kommer att göra att jag lyckas med min träning?”

Nå dina mål med sociala medier

Frida Boisen
Att nå ut med ditt budskap i mediebruset och säkra din plats i det enorma utbudet av flöden och kanaler är en utmaning – men också en fantastisk möjlighet. Experten Frida Boisen har knäckt koden till digital framgång och delar frikostigt med sig av knepen i denna inspirerande föreläsning om dagens och morgondagens möjligheter i de sociala medierna.

När målen blir verklighet

Sabina Dalfjäll
Som PT, tränare och med en egen aktiv karriär som professionell dansare och utövare av flera sporter har Sabina Dalfjäll många års erfarenhet av målfokuserat arbete. Mångsidiga Sabina blev känd för hela svenska folket som tränare i senaste säsongen av Biggest Loser – ett uppdrag som var ett mål som blev verklighet. Hör henne berätta om sina erfarenheter och det magiska i att hjälpa andra genom svett, slit, tårar och glädje mot målen.

Peptalk – kost & träning

Kristina Andersson & Sabina Dalfjäll
Två proffs på livsstilsförändringar, näringsfysiologen Kristina Andersson och tränaren Sabina Dalfjäll, teamar upp till peptalk och frågestund i ett interaktivt forum för dig som är intresserad av kost, träning och hälsa. Ta chansen att få just dina frågor besvarade (du ställer dem i förväg via frågelådan i receptionen) – eller kom och lyssna till andras frågor och experternas svar under en intressant stund där frågetecken rätas ut.

The Mauler – karriären och idrotten

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson tillhör Sveriges absolut hetaste idrottsstjärnor just nu. Som en av världens främsta utövare av MMA, Mixed Martial Arts, har han siktet inställt på en titelmatch i lätt tungvikt. Gustafsson började träna boxning vid tio års ålder och upptäckte MMA som tjugoåring. Hör honom berätta om sin karriär och kampen för att nå toppen i sporten som i ett slag förändrade hans liv och gjorde honom till The Mauler med hela svenska folket.