Steg för steg

Steg för Steg

Så här går till när du anmäler dig.

1. Gå till Anmälan på bollnasess.se

Välj den aktivitet som du vill anmäla dig till och klicka på ”Anmälan”.

Anmälan
Nu kommer du till anmälningsformuläret som öppnas i ett nytt fönster.

Här behöver du skapa ett nytt konto (till formuläret) eller logga in med ditt befintliga konto om du redan skaffat ett konto tidigare. Länk till skapa nytt konto.

Med detta konto kommer du kunna anmäla dig till olika aktiviteter, ändra dina personliga uppgifter samt ändra klassval för BollnäsEss 2017 fram till 24 september 2017.

Observera att personlig e-post adress är obligatorisk. Denna e-post adress möjliggör kommunikation angående senaste information för dina aktiviteter.

Av dina personliga uppgifter kan endast namn och e-postadress bli aktuella att utelämnas till samarbetspartners för vidarebefordran av erbjudanden.

Om du vill avsäga dig sådan information, vänligen kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

printscreen anmälan2


2. Anpassa aktiviteten efter dina önskemål och gör dina val.

För BollnäsEss 2017 kan du göra ett klassval vid varje tidsblock. För att garantera plats på klasserna gäller principen ”först till kvarn”. Under lördagens klassutbud finns en begränsning och det innebär att du måste välja ett föredrag under dagen alternativt vila under ett tidsblock.

Gör även eventuella tillval till BollnäsEss 2017. Notera att tillvalen kostar extra.

Kom ihåg att ange specialkost om du har allergier eller överkänslighet.

Beställningar med specialkost kommer märkas med ditt namn.

anpassaanmal


3. Klicka på ”Fortsätt” längst ner på sidan.

4. Bekräfta att summan stämmer överens med dina önskemål.

Välj betalssätt och klicka på ”Bekräfta”. Om du arbetar på ett företag, en gymanläggning eller i en förening och önskar fakturering, fyll i faktureringsuppgifter och fakturamärkning.

Observera att varje person behöver anmälas separat med klassval och liknande.

Vid flera anmälningar från samma företag, var noga med att uppge faktureringsuppgifter med samma organisationsnummer och fakturamärkning så samlar vi detta på en faktura.

Vid fakturering tillkommer en faktureringskostnad på 50 kronor.

Fakturering är bara tillgänglig fram till den 31 augusti 2017.

5. För kort/banköverföring använder vi Payson betalningslösning via Internet.

Med Payson kan du använda VISA eller Mastercard. Du kan också använda internetbanker såsom Föreningssparbanken/Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB eller innestående medel på ditt Paysonkonto.

Följ instruktioner för betalning.

payson

6. Anmälan gäller först när deltagaravgiften är oss tillhanda. Anmälan är bindande!

Det är inte möjligt att flytta anmälan till kommande år. Anmälningsbekräftelse och betalningsbekräftelse får du med e-post.

Betalningsbekräftelsen gäller som kvitto på erlagd betalning och anmälan. Med cirka två veckor kvar till aktiviteten skickas förtydligande information och eventuella ändringar.
7. Startklar – avbeställnings- och olycksfallsförsäkring

Vid sjukdom eller skada som förhindrar deltagande återbetalas hela anmälningsavgiften om du har tecknat försäkringen Startklar. Du måste kunna visa upp ett läkarintyg som styrker orsaken.

I startklar ingår också en olycksfallsförsäkring som gäller under arrangemanget och även under resan till och från arrangemanget. Startklar gäller i 12 månader från teckningsdatumet.

Startklar kostar 155 kr och gäller i alla svenska motions- och tävlingsarrangemang.

Läs mer på www.startklar.nu
Anmäl återbetalning av anmälningsavgift eller olycksfallsskada till:

Folksam på telefon 0771–960 960