Steg for steg

Steg för Steg

Så här går till när du anmäler dig.

1. Gå till Anmälan på bollnasess.se

Välj den aktivitet som du vill anmäla dig till och klicka på ”Anmälan”.

anmalanpromo
Nu kommer du till anmälningsformuläret som öppnas i ett nytt fönster.

Här behöver du skapa ett nytt konto (till formuläret) eller logga in med ditt befintliga konto om du redan skaffat ett konto tidigare. Länk till skapa nytt konto.

Med detta konto kommer du kunna anmäla dig till olika aktiviteter, ändra dina personliga uppgifter samt ändra klassval för BollnäsEss 2018 fram till 23 september 2018.

Observera att personlig e-post adress är obligatorisk. Denna e-post adress möjliggör kommunikation angående senaste information för dina aktiviteter.

Av dina personliga uppgifter kan endast namn och e-postadress bli aktuella att utelämnas till samarbetspartners för vidarebefordran av erbjudanden.

Om du vill avsäga dig sådan information, vänligen kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

printscreen anmälan2


2. Anpassa aktiviteten efter dina önskemål och gör dina val.

För BollnäsEss 2018 kan du göra ett klassval vid varje tidsblock. För att garantera plats på klasserna gäller principen ”först till kvarn”. Under lördagens klassutbud finns en begränsning och det innebär att du måste välja ett föredrag under dagen alternativt vila under ett tidsblock.

Gör även eventuella tillval till BollnäsEss 2018. Notera att tillvalen kostar extra.

Kom ihåg att ange specialkost om du har allergier eller överkänslighet.

Beställningar med specialkost kommer märkas med ditt namn.

anpassaanmal


3. Klicka på ”Fortsätt” längst ner på sidan.

4. Bekräfta att summan stämmer överens med dina önskemål.

Välj betalssätt och klicka på ”Bekräfta”. Om du arbetar på ett företag, en gymanläggning eller i en förening och önskar fakturering, fyll i faktureringsuppgifter och fakturamärkning.

Observera att varje person behöver anmälas separat med klassval och liknande.

Vid flera anmälningar från samma företag, var noga med att uppge faktureringsuppgifter med samma organisationsnummer och fakturamärkning så samlar vi detta på en faktura.

Vid fakturering tillkommer en faktureringskostnad på 50 kronor.

Fakturering är bara tillgänglig fram till den 26 augusti 2018.

5. För kort/banköverföring använder vi Payson betalningslösning via Internet.

Med Payson kan du använda VISA eller Mastercard. Du kan också använda internetbanker såsom Föreningssparbanken/Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB eller innestående medel på ditt Paysonkonto.

Följ instruktioner för betalning.

payson

6. OBS! Anmälan är bindande! Vid kortbetalning gäller din anmälan först när deltagaravgiften är oss tillhanda och vid faktura som betalningsmetod gäller din anmälan när registreringen slutförs. 

Det är inte möjligt att flytta anmälan till kommande år. Anmälningsbekräftelse och betalningsbekräftelse får du med e-post. Har du valt faktura som betalmetod, ska fakturan betalas senast på angiven förfallodag.

Betalningsbekräftelsen gäller som kvitto på erlagd betalning och anmälan. För att säkerställa att vi har fått rätt infomration bör du kontrollera din bokningsbekräftelse så snart som möjligt och meddela oss om något inte stämmer. Med cirka två veckor kvar till aktiviteten skickas förtydligande information och eventuella ändringar.
7. Folksams Motionsloppsförsäkring – avbeställnings- och olycksfallsförsäkring

Vid sjukdom eller skada som förhindrar deltagande återbetalas hela anmälningsavgiften om du har tecknat Folksams Motionsloppsförsäkring. Du måste kunna visa upp ett läkarintyg som styrker orsaken.

I Folksams Motionsloppsförsäkring ingår också en olycksfallsförsäkring som gäller under arrangemanget och även under resan till och från arrangemanget. Försäkringen gäller i 12 månader från teckningsdatumet.

Folksams Motionsloppförsäkring Bas kostar 155 kr och gäller i alla svenska motions- och tävlingsarrangemang.

Läs mer om Folksams Motionsloppsförsäkring
Anmäl återbetalning av anmälningsavgift eller olycksfallsskada till:

Folksam på telefon 0771–950 950