Föreläsare
Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson

The Mauler – karriären och sporten

Alexander ”The Mauler” Gustafsson rankas för närvarande som en av världens främsta utövare av MMA, Mixed Martial Arts, i viktklassen lätt tungvikt. Gustafsson började träna boxning vid tio års ålder och upptäckte MMA som tjugoåring. Den 27 november 2007 gick han sin första match. Alexander Gustafsson debuterade i UFC, Ultimate Fighting Championship, 2009. Den 28 maj 2017 gick Gustafsson match mot Glover Teixeira på UFC Fight Night. Gustafsson vann matchen via KO i femte ronden.

 

Tony Irving

Tony Irving

Life, Love and Passion

Tony Irving är mest känd som den karismatiske juryordföranden i TV-programmet Let’s Dance. Han har även gjort starkt intryck och stor succé som radioprogramledare, tidigare i radioprogrammet ”Irving i P4” och nu i ”Äntligen lördag” på Mix Megapol. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär profil med många järn i elden. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har även drivit dansskola och undervisar i dans.

 

Frida Boisen

Frida Boisen

Nå dina mål med sociala medier

Hon har utsetts till världsmästare i sociala medier, Sveriges bästa digitala ledare och en av landets mäktigaste personer. Frida Boisen är dessutom en av landets mest populära föreläsare, en bästsäljande författare och har en gedigen publicistisk bakgrund som chefredaktör och ansvarig utgivare. Frida Boisen har ett unikt innovativt perspektiv på hur du slår igenom mediebruset och bygger framgångsrik affärsutveckling med nya digitala möjligheter.

Mårten Nylén

Mårten Nylén

Den avgörande faktorn - Workshopen: Bygg din handlingsplan

Tränare, coach och inspiratör som förändrar liv och skapar leenden på samma gång. Mårten har en livslång och varierad idrottsbakgrund inom sport och träning och coachar idag både elitidrottare och motionärer. Han är bland annat känd som en av huvudtränarna i fyra säsonger av Biggest Loser Sverige och som programledare och expertkommentator i Ninja Warrior.

Jimmy Lidberg

Jimmy Lidberg

Mål som motivation

Jimmy har ägnat sig åt idrott och träning i alla dess former i hela sitt liv. Redan under sin mycket framgångsrika brottarkarriär med medaljer från EM, VM och OS, tio SM-guld och etta i världsrankingen två gånger, utbildade Jimmy sig till tränare. Idag driver han företaget Holli.se, är fystränare för Hammarbys allsvenska fotbollslag och arbetar som PT, föreläsare med mera.

Sabina Dalfjäll

Sabina Dalfjäll

När målen blir verklighet

Professionell yrkesdansare och koreograf, fd basketspelare på elitnivå, tränare i Biggest Loser, Nike Master Trainer och sportmodell. Mångsidiga Sabina Dalfjäll undervisar proffsklasserna på Balettakademin, leder gruppträning och pt-pass på Fightbox, och tränar både thaiboxning och crossfit.

 

Markus Torgeby

Markus Torgeby

Löparens hjärta

Löparen som vid 20 års ålder lämnade allt och bosatte sig i en kåta i de jämtländska skogarna i hela fyra år. Markus Torgeby har skrivit boken Löparens Hjärta om åren i skogen och är idag en populär föreläsare. Han tränar några av de bästa löparna i världen och ser löpning som ett sätt att bygga frihet.

Kristina Andersson

Kristina Andersson

Kostmyter och tankevurpor - Kasta ut vågen - Peptalk, kost och träning

Kristina Andersson är näringsfysiolog, föreläsare, författare och inspiratör. Hon drivs av fascinationen över hur vi, genom vår livsstil, kan påverka vår kropps funktion. Att bry sig om vad man äter handlar inte om att vara smal eller tjock utan om att ge kroppen de byggstenar den behöver för att fungera optimalt. Kristinas filosofi är en enkel. Det handlar om balans, kvalité och smarta val.

Jim Berg

Jim Berg

Dare to be Great

Jim utbildar instruktörer i spinning/cykling med fokus på wattbaserad cykling i egna företaget iMEiT, som ambassadör och presentatör åt Polar, och som Trainer åt LesMills Nordic i RPM, SPRINT och BODYBALANCE. Jim håller föreläsningar och inspirationsklasser/workshops inom träning och hälsa med fokus på konditionsidrott. Han är Team Manager och tävlar för Giro Cycle Team i landsvägscykling på nationell elitnivå i Sverige.

 

Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson

Hållbar framgång

Entreprenör, föreläsare, utbildare, instruktör och inspiratör. Cecilia Gustafsson driver företaget Holistic Training. Hon skapar och utvecklar träningskoncept såsom Soma Move, Holistic Floorwork och Freepower, arrangerar Holistic Camps och events, och verkar både utomlands och i hemmastudion i Järvsö.

 

Linus Johansson

Linus Johansson

Målet med Livet

Linus är fysioterapeuten som arbetar med den mänskliga kroppens funktion i fokus. Som formgivare och författare har han flera boktitlar och varumärken i bagaget. Linus är också en populär föreläsare, inspiratör och utbildare. Han reser över hela landet för att sprida kunskapen om rörelse och dess fördelar.

Matthew Griffiths

Matthew Griffiths

Movement variability is the future

Matthew Griffiths är tränare, utbildare och ambassadör för flera stora aktörer i tränings- och hälsobranschen. Med Göteborg som utgångspunkt och världen som arbetsfält utvecklar han träningskoncept och föreläser. Nya uppdrag för i år är bl a som Master Trainer för Procedos och ansvarig fyscoach för GöteborgsOperans Danskompani.