tobias och calle

Information BollnäsEss

Incheckning

Incheckningen till konventet är öppen fredag 5 oktober kl. 13:00–20:00 och lördag 6 oktober kl. 07:30–10:00 i Bollnäs Sporthall. Vid incheckningen får du mer praktisk information om dagen, dina klassbiljetter, konventarmband samt din konventgåva.

Informationsdisken

Till informationsdisken i entréhallen kan du vända dig om du har några funderingar under konventdagarna. Där finns även all information om platstillgång till respektive klass samt möjlighet till klassbyten. Här återlämnar du även klassbiljetter du inte tänker nyttja. 

I informationsdisken kan du även köpa ”bra att ha-saker” så som handduk, schampo, hänglås, vattenflaska, nyckelband etc.

Öppettider:

Fredag 13.00 - 21.00
Lördag 07.30 - 17.00

Klassbiljetter

I incheckningskuvertet få du dina klassbiljetter som du lämnar till funktionär vid ingången till respektive klass. Se till att vara på plats senast 5 minuter innan klassen börjar för att inte riskera att din plats släpps till någon annan. Om du tänker avstå från att gå på någon av dina bokade klasser ber vi dig att lämna in din biljett vid informationsdisken så att någon annan kan utnyttja platsen. Byte av klass samt drop-in kan endast göras i mån av plats.

Arenor

Klasserna körs på flera olika arenor i och omkring huvudarenen som är Bollnäs Sporthall. Du hittar enkelt genom att följa skyltningen och våra funktionärer guidar dig alltid rätt. Det finns även kartskisser på plats.  

Omklädningsrum, dusch och förvaring

Förvaring av kläder, väskor och dylikt hänvisas till våra förvaringsskåp och omklädnings-rum som finns i anslutning till salarna, simhallen och runt om på anläggningen. Se kartskiss. I informationsdisken kan du köpa hänglås för 40:-/styck. Till vissa av skåpen krävs 10-krona. Vi har många deltagare i år men tyvärr begränsat med förvaringsskåp, så dela gärna skåp med varandra. Av säkerhets- och utrymmesskäl får inga stora väskor tas med in till klasserna. En mindre träningspåse (för t ex handduk, vattenflaska och skåpnyckel) går bra att ta med in i de större salarna samt utomhus.

ESS SHOP

ESS Shop entréplan

I ESS Shop i entrén kan du köpa årets ESS-jacka, ESS-prylar och böcker till konventpriser. Betalning via Swish.

Craft

I Crafts shop i A-hallen finner du det senaste träningsmodet med fina konventerbjudanden som bara gäller under BollnäsEss. Crafts medarbetare finns på plats i shopen för att visa upp sitt sortiment.

workout empire 001

Workout Empire finns på plats med en shop i A-hallen under BollnäsEss, med moderiktiga funktionella kläder för en aktiv livsstil. Workout Empires medarbetare hjälper dig att hitta det du söker och har fina konventerbjudanden som bara gäller under BollnäsEss.

Öppettider i klädshopen
Fredag kl 13.00 - 21.00 
Lördag kl 08.00 - 17.00


ica bollnas

För att orka hela BollnäsEss kan du behöva fylla på med extra energi och kaffe såklart ;)  Ica Kvantum Bollnäs är på plats och har laddat upp med några snabba mellanmål. Kaffe, kylda drycker, bars, smoothies mm att greppa i farten hittar du i minishopen i huvudarenan. Kaffe säljs även i ESS Corner samt utanför föreläsningsal 1. Betalning med Swish. 

Öppettider i ICA minishop
Fredag kl 13.00 - 21.00
Lördag kl 08.00 - 17.00

Så här hittar du på arenaområdet

Klicka på bilden nedan för att få upp en kartskiss över arenaområdet under BollnäsEss 2018.

kartabns 2018 small

Relaxavdelning

Passa på att njuta och varva ner mellan passen eller efter dagens slut! Vår relaxavdelning består bl.a av bubbelpool, varmrum och ångbastu och ångbad.
OBS! Glöm inte badkläder!

Relaxavdelningen är öppen:

Fredag: 15.00 - 21.30
Lördag: 09.00 - 17.30

Sjukvård/första hjälpen

Vid varje arena finns funktionärer som kan hjälpa dig med första hjälpen såsom plåster, lindor etc. Kontakt med sjukvårdare förmedlas via informationsdisken eller funktionär.